vrijdag 2 januari 2015

Amerikablog komt weer tot leven

Allereerst wil ik de lezers van dit Amerikablog een gelukkig nieuwjaar toewensen met alle voorspoed op het gebied van werk, privéleven en natuurlijk gezondheid. 2015 start hier dan ook met goed nieuws: de artikelen over de Verenigde Staten keren weer terug.



Het was via andere kanalen al aangekondigd, maar op dit Amerikablog zijn weer snel stukken te lezen over het nieuws en ontwikkelingen in de Verenigde Staten. Politiek, cultuur, maatschappij, sport en natuurlijk de mensen zelf. Kortom alles wat dit land zo boeiend maakt, komt hier aan de orde. Het doel is om belangrijke issues in Amerika zo helder mogelijk onder de aandacht te brengen. Niet door kort en snel nieuws te vertellen, maar vooral de achtergrond van de actualiteit te belichten.

Beloftes over de frequentie ga ik niet doen. De ervaring leert dat zaken plots anders kunnen lopen en dat deze hobby dan niet meer op juiste wijze uitvoerbaar is. Dat was dan ook de reden voor de stilte in 2014. In aanloop naar een nieuw verkiezingsjaar - 2016 - moet er echter voldoende pakkend nieuws uit het land van Uncle Sam komen de lezers van Amerikanieuws goed te informeren. In combinatie met voldoende tijd van mijn kant, moet dit tot een mooie reeks artikelen kunnen leiden.

Reacties zijn altijd welkom. Voor nu ben ik in ieder geval vooral weer blij de draad te kunnen oppakken.

Tot snel
Rob Buchholz